tilbage

Country Market by Klintholm Gods

Møns Klint Nature Resort og Klintholm Gods byder alle velkommen til Country Market by Klintholm Gods – Et nyt og spændende event i de smukkeste omgivelser, lørdag den 22. september fra kl. 10.00-17.00.

Vi giver dig et indblik i, hvad vi her på Klintholm kan tilbyde, med spændende oplevelser i vores smukke natur. Besøg vores udendørs Farmers Market, og oplev naturen med Land Rover adventure trail, inden du får smagen af Møn, når vi spidsteger en Hereford ko.

 

Vores kommende hotel - Hunosøgaard Lake Apartments - der er under opførelse, bliver vores kommende flagskib, og du får nu muligheden for en rundvisning og forklaring omkring tankerne bag projektet. Det kommende hotel vil binde vores historie sammen med fremtiden. Vi tager dig med på en rejse ud i vores skønne natur, hvor vi vil skabe unikke øjeblikke – We bring you back to nature.

Country Market by Klintholm Gods afholdes ved foden af Aborrebjerget - på de store græsarealer - som støder op til Hunosøgaard Lake Apartments, ved indgangen til Jydelejet.

 

STORT UDENDØRS FARMERS MARKET
Vi afholder et originalt udendørs Farmers Market, hvor du kan besøge de mange stadeholdere, som sælger mad og drikke, samt brugskunst og tøj. Der vil være mulighed for smagsprøver hos mange af stadeholderne.

 

SMAGEN AF MØN
Vi giver gæsterne en smagsoplevelse med Smagen af Møn. Vi spoler tiden tilbage til 1960’erne og genoptager den gamle Klintholm tradition, med spidstegt Hereford kvæg, fra egen besætning - naturligvis over åben ild på brændebål. Du får mulighed for en unik smagsoplevelse, hvor der er brugt lokale råvarer fra producenterne på Møn.

 

OPLEV NATUREN MED LAND ROVER ADVENTURE TRAIL
Oplev den fantastiske og dramatiske natur på Møns Klint, ”hvor Danmark blev født”. Du

kan på egen hånd komme med på det nye Land Rover Adventure Trail. Her får du en mulighed for, at komme rundt og opleve hele naturområdet på Klintholm Gods, der også indeholder Unescos biosfære område.

Eventet gennemføres med støtte fra Realdanias kampagne “Fremtidens Herregård”. Eventet afholdes på Klintevej 544, 4791 Borre, og der er gratis entre. Spørgsmål kan rettes til Godsejer Carl Gustav Scavenius på tlf. 22223377 eller carl.gustav@klintholm.dk

 

 

Møns Klint Resort · Klintevej 544 · DK-4791 Borre Møn · (+45) 5581 2025 · CVR 30321960 resort@klintholm.dk