tilbage

Faktaboks

booking

 

 

Perfekt til outdoor aktiviteter

Vi har valgt at lave huset som et koncept landhus for outdoor aktiviteter som det unikke natur område tilbyder, så som f.eks fiskeri, kajak, mountainbike og strandliv og med en af

Danmarks top attraktioner, Geocenter Møns Klint tæt på.

Der er alle faciliteter til lyst/trolling fiskere som fryse kapacitet, rense plads og stor parkeringsplads til biler og trailere.

For outdoorfolk findes der i Danmark næppe et mere spændende område.

 

Flere familier sammen

Søndergård er også ideel til familiefester og som feriehus for flere familier og vennerpar der rejser sammen. Det 350 m2 store hus rummer store stuer med plads til alle og den store gamle have indbyder til udendørs leg og spil. Den fine beliggenhed tæt på en af Møns bedste sandstrande vil med garanti også vække begejstring.

 

Kursus på Søndergård

Søndergård byder på gode forhold for mindre kurser. Spisestuen kan man vælge at bruge som kursuslokale da der er en storskærm hvortil der kan tilsluttes en pc. Derudover findes der mange stuer og værelser hvis man vil dele sig i mindre grupper.

De 6 af værelserne er udstyret med dobbeltsenge, derudover er der et værelse med 2 enkeltsenge, der er også to sovesofaer i henholdsvis den lille stue på 1. salen og på det ene dobbeltværelse. Dette giver ialt 10 sengepladser hvis hver kursist skal have egen seng. Hvis man kan sove sammen i dobbetsengene er der plads til 17 - 18 personer.

 

Indretning

Søndergård er indrettet med stort køkken med alt udstyr til madlavning til 18 personer. Fra køkkenet er der en serveringsluge ind til spisestuen som rummer plads til 18 personer. 

Spisestuen kan også bruges til kursuslokale, da der forefindes en storskærm hvor der kan tilsluttes en pc.               

I stueetagen forefindes også en hyggelig T.V.stue, en stor opholdsstue med brændeovn og udgang til den fuldt møblerede haveterrasse med fin udsigt mod Østersøen, samt til aktivitetsrum med bordfodbold. Huset rummer 3 badeværelser med brus, samt et ekstra toilet. 

Søndergård har 6 soveværelser med dobbeltsenge og skabsplads, samt 1 værelse med 2 enkeltsenge. Derudover er der 2 sovesofaer i henholds vis det ene dobbeltværelse og i den lille åbne stue på 1. salen.

Der  er god plads til hobbyudstyr – fiskegrej, overtøj og støver til vandreturen m.m.

Der er selvfølgelig alt i hårde hvidevarer så som opvaskemaskine, tørretumbler, vaskemaskine og kummefryser.

Søndergård har en stor have med store træer og udsigt til Østersøen, Terrassen er fuldt møbleret og med stor grill. På den store gårdsplads er der god plads til flere biler og båd-trailere. 

Priser er inklusiv WIFI, varme og brænde til brændeovnen.

 

 

Klik her for at se plantegningerne i en interaktiv version 

 

 

Klintholm havn

Klintholm havn med sandstrande ligger ca. 1 Km fra Søndergård. Her kan man også købe ind i supermarkedet eller måske nyde en middag i en af havnens restaurationer. Der er gode faciliteter til trolling både inkl. bedding. Der er også mulighed for at se på lokalt kunsthåndværk eller tage en sejltur med kutteren Discovery ud og se Møns klint fra søsiden.

 

Priser

 

Sommersæson kun hele uger fra søndag til søndag : 16.500 Kr.

Weekenddage/helligdage, samt nogle specielle feriedage : 3.500 kr. pr. nat (min. 2 nætter)

Hverdage : 2.100 kr. pr. nat (min. 2 nætter)

Hele uger som ikke ligger i ferier : 12.000 kr.

 

Hvis du ønsker at holde 1 1/2 dags seminar eller heldagsmøde på Søndergård så kontakt os venligst for pris - 55812025 eller resort@klintholm.dk

 

Sengelinned

Når du/I lejer Søndergård, skal i selv medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker. Du kan ved forudbestilling leje linned og håndklæde for 75 kr. pr. person. Det er ikke muligt at bruge soveposer.
 

Slutrengøring
Slutrengøring kan I vælge selv at klare og der er en tjekliste i huset I bare skal følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring når I booker, så skal I bare sørge for at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt og at lejet sengelinned er lagt ved døren før I rejser hjem. 

 

Hund

Der er tilladt at have hund med, dog max 2 hunde.

Møns Klint Resort · Klintevej 544 · DK-4791 Borre Møn · (+45) 5581 2025 · CVR 30321960 resort@klintholm.dk 

Skøn udsigt til havet
Stort køkken med kapacitet til 18 personer
Entre og trappe
Den lille hyggelige stue på 1. salen med sovesofa og kig til et af dobbeltværelserne.
Et af de 3 badeværelser
Stort dobbeltværelse med sovesofa
Spisestuen med storskærm og plads til 18 personer
Tid til en dukkert