tilbage

 

booking

The Lodge " Stengården"

The Lodge er bygget i 1870 som feriepension til de første ”rigtige turister” der ville besøge Møns klint. Huset er bygget i samme stil som husene i de franske alper og omgivelserne giver da også en antydning i den retning, da man fra hus og have har udsigt til det smukke bakkelandskab der kendetegner Møns klints bagland. Dette unikke landhus ligger ikke er mere end 500 meter fra Gråryg-trappen ved Møns klint og er dermed, det sommerhus der ligger tættest på Møns Klint.

 

Perfekt til heste og fiskeri

Vi har valgt at lave stedet som en koncept landhus for hestefolk og lystfiskere men også for alle andre outdoor aktiviteter som det unikke natur område tilbyder som f.eks kajak. Og med en af Danmarks natur attraktioner Nr 1, Geocenter Møns Klint som nabo.

For heste folk og lystfiskere findes der i Danmark næppe et mere spændende område. Der er 6 meget fine heste bokse samt gode folde og hele vejen rundt, et kanon ride terræn med mange km ridestier. Der er alle faciliteter til lyst/trolling fiskere som fryse kapacitet,tørreskab, rense plads.

 

Indretning

The Lodge er indrettet med helt nyt stort køkken og spisestue i et.               

I havestuen er der brændeovn og udgang til den fuldt møblerede haveterrasse med fin udsigt mod vest. Der er 2 badeværelser med brus og ekstra bad i kælder. Hyggelig T.V.stue forefindes også i stueetageen.  På første salen finder man 5 soveværelser med dobbeltsenge og skabsplads (I 3 af værelserne står der også 1 enkelt seng/sofa) og I den store lyse kælder er der god plads til hobbyudstyr – fiskegrej, sadler eller f.eks. overtøj og støver til vandreturen. Der er tørreskab og selvfølgelig tørretumbler,vaskemaskine og kummefryser.

The Lodge har et stort udenomsareal med flotte hestefolde, en stor gårdsplads med plads til flere biler og heste/båd-trailere, samt vaskeplads til båden eller hesten. Grunden er omkranset af træer, hvilket skaber en hyggelig ramme om stedet.

Priser er inklusiv WIFI, varme fra flisfyr og brænde til brændeovnen.

 

 

Klik for at se plantegningerne i en interaktiv version med billeder 

 

 

 

Klintholm havn

Klintholm havn med sandstrande ligger ca. 5 Km fra Stengården. Her kan man også købe ind i supermarkedet eller måske nyde en middag i en af havnens restaurationer. Der er gode faciliteter til trolling både inkl. bedding. Der er også mulighed for at se på lokalt kunsthåndværk eller tage en sejltur med kutteren Discovery ud og se Møns klint fra søsiden.

 

Man kan leje The Lodge på dagsbasis (min. 2 dage)

 

Alle priser er inclusiv : WIFI, el, varme,vand og brænde til brændeovnen.

 

For gæster der medbringer heste er både boxe og folde inclusiv i prisen ( wrap og spåner koster 100 kr per balle ) 

 

Sengelinned

 

Når du/I lejer The Lodge, skal i selv medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker. Du kan ved forudbestilling leje linned og håndklæde for 100 kr. pr. person. Det er ikke muligt at bruge soveposer.

Slutrengøring

Slutrengøring kan I vælge selv at klare og der er en tjekliste i huset I bare skal følge. I kan også vælge at bestille slutrengøring når I booker, så skal I bare sørge for at der er ryddet op, at opvaskemaskinen er tømt og at lejet sengelinned er lagt ved døren før I rejser hjem. 

 

Hund

Der er tilladt at hund med, dog max 2 hunde.

 

Priser

 

Sommersæson ( 1/7 - 11/8 ) kun hele uger fra søndag til søndag : 13.500 Kr.

Weekenddage/helligdage, samt nogle specielle feriedage : 3.000 kr. pr. nat (min. 2 nætter)

Hverdage : 1.700 kr. pr. nat (min. 2 nætter)

Hele uger som ikke ligger i ferier : 10.500 kr.

 

Hvis du ønsker at holde 1 1/2 dags seminar eller heldagsmøde på The Lodge så kontakt os venligst for pris - 55812025 eller resort@klintholm.dk

 

 

Møns Klint Resort · Klintevej 544 · DK-4791 Borre Møn · (+45) 5581 2025 · CVR 30321960 resort@klintholm.dk 

The spot of view
jesus is back
The Catch
The Hunt
Badeværelset på 1. sal
The 6 Horse boxes