tilbage

Heste og ridning ved Møns Klint

 

På guidede rideture kan du opleve Møns Klint på heste ryg, og fornemme den frihed det er at være til hest og ride igennem den spændende natur. Vi har et samarbejde med Møns Islænder center, der ligger indenfor gå afstand af campingpladsen og med Oplevelser fra ishest som starter turene fra campingpladsen og også laver ture for børn.
 

En oplevelse for både nybegyndere og den øvede rytter - alle kan være med på en islænder der er skabt til naturridning.

Har du din egen hest kan du hyre privat en guide. Hvis der er ryttere der har lyst til udforske jagtridning, er der mulighed for at springe flere af de udfordrende spring og repriser, der hvert år rides på vores legendariske Klintejagt. Du kan også benytte de mange kilometer ridestier i Klinteskoven. Husk at al ridning er på eget ansvar.

 

Vandretursfolder med Ridestier
- kort og beskrivelse af Klinteskoven

 

Møn islændercenter

På Møns islændercenter kan du komme på guidet tur i Klinteskoven. De har mange islænderheste både for begyndere og øvede. For booking ring 55812810 eller se websiden moen-ishest.dk

 

 

 

 

Læs her artikel fra Islænder klub om deres tur til Møns Klint  klik her

 

Privat Guide

" Catch a Perfect Day" til hest med din egen guide. 

 

Der er også mulighed for at hyre din/jeres egen private guide. Annette Jensen kender hele området til fulde og har arbejdet professionelt med heste hele sit liv og kan guide dig/ jer til den perfekte dag til hest på alle niveauer. ( både for Islændere og store heste)  

 

Annette kan bookes på mobil 23602385 og på mail hjertebjerg@privat.dk

Pris aftales individuelt efter hvad ønskerne måtte være for netop dig/jer.

 

 

Der er mulighed for at tage din hest med på weekend eller ferie både når du bor på camping i eget telt, vogn eller hytter samt i alle vores sommer og landhuse.

 

 

Møns Klint Resort · Klintevej 544 · DK-4791 Borre Møn · (+45) 5581 2025 · CVR 30321960 resort@klintholm.dk 

Mandemarke Bakker
The Ride