tilbage

Hunosøgaard Lake Apartments

booking

Hunosøgaard Lake Apartments åbner til påske 2019

 

I 2018 påbegyndte Klintholm Gods at bygge Hunosøgaard om til en helt ny bygning i lærketræ med mos på taget som kommer til at indeholde otte hotellejligheder en cafe og en gårdbutik.

Lejlighederne er arkitekttegnede med udsigt udover Hunosøen. Cafeen og gårdbutikken har en stor udendørs terrasse på det gamle kampestensfundament hvor man ligeledes kan nyde udsigten over søen.

 
Hunosøgaard og området omkring har en lang og fascinerende historie der går tilbage til sidste istid. Da isen dengang trak sig tilbage, efterlod den sig en kæmpe isklump der langsomt smeltede og efterlod sig Møns største sø – Hunosøen med de karakteristiske stejle skråninger. Navnet fik søen fra Ridder Huno der i 1600-tallet havde sin borg i den vestlige ende. Voldene består den dag i dag og kan ses når man går langs stien rundt om søen.

 

I slutningen af 1800-tallet blev det 4-længede husmandsted Hunosøgaard i den østlige ende af søen ombygget til pensionat under Klintholm Gods og stedet har lige siden været brugt til turisme, hvilket har været ideelt med beliggenhed tæt på Møns Klint samt med Jydelejet som nabo.

Siden 80’erne er Hunosøgaard blevet drevet som vandrehjem.

 

Vores formål med det nye Hunosøgaard at skabe en bygning der er i tråd med naturen der samme kan byde på lokale produkter af høj kvalitet. Vi håber at skabe et rum for både lokale og turister der på dette sted kan nyde naturen såvel indenfor som udenfor.

 

Fotos er fotorealistisk visualisering, som giver en god indikation om hvordan bygningen og lejlighederne kommer til at se ud.

Møns Klint Resort · Klintevej 544 · DK-4791 Borre Møn · (+45) 5581 2025 · CVR 30321960 resort@klintholm.dk 

Badeværelse
stue med udsigt
Badeværelse