tilbage

 

Vildmarksbad på Søndergård

 

Som et nyt tiltag til vores feriehuse har vi i år fået installeret vildmarksbade på Søndergård. Dette er en helt ekstraordinær mulighed for vores feriegæster, der kan gøre brug af badet under sit ophold.

 

Prisen for brug af vildmarksbadet er 1.500 kr. per uge inklusiv al forbrug af vand og brænde.

 

I vores vildmarksbade på 1,8 meter er der plads til 5-6 personer, og vandet kan blive helt op til 45 grader. Der udleveres klortabletter, men det anbefales, at vandet skiftes efter 2-3 ganges brug.  

 

Vildmarksbadet er perfekt efter en aktiv dag med vandring, ridning, mountainbike eller blot til ren afslapning, hvor der er rig mulighed for at ligge i det varme bad og kigge på stjernehimlen.

 

Vildmarksbadene er placeret lige uden for døren, hvor der også er udendørs bruser til afbenyttelse.

 

Som gæst skal I selv sørge for at varme badet op inden, at I hopper i. Om sommeren tager det cirka 3-4 timer at varme op og med en luft temperatur under 5-10 grader, vil det tage cirka 5-6 timer.

 

 

Ønskes vildmarksbadet til brug under jeres ophold, er I meget velkomne til at sende en mail eller kontakte os telefonisk på 5581 2025 i receptionen. Så vil vi sørge for at klargøre badet til brug under jeres ophold. Her vil I få udleveret al information om vildmarksbadet før, under og efter brug.

Møns Klint Resort · Klintevej 544 · DK-4791 Borre Møn · (+45) 5581 2025 · CVR 30321960 resort@klintholm.dk